Activiteitenoverzicht

Klimsport

Klimmen is voor iedereen. Ga mee klimmen in de hal tijdens de regio-avond of schrijf je in voor een verenigingsweekend in de rotsen in de buurt van Nederland.

Klimactiviteitenoverzicht

Klimweekenden

Vrijwel ieder maand organiseert Regio Rijnland een klimweekeinde in de Belgische Ardennen of soms in Luxemburg of Duitsland. Het aantal deelnemers varieert van 5 tot 25 of meer. Klimweekeinden zijn open voor zelfstandige klimmers (KVB-OV) of minder ervaren klimmers die dan begeleid worden door onze kaderleden, soms gecombineerd met een van de cursusweekenden. We kamperen op een camping in de buurt van het klimgebied en carpoolen met elkaar om er te komen. Voor informatie kijk in de agenda of mail naar klimweekenden.regiorijnland@gmail.com.

Klimavonden

Iedere week is een groep klimmers, van beginners tot cracks, actief in een klimhal, vaak op woensdagavond in Haarlem of af en toe elders, en bij mooi weer ‘s zomers vaak in Bergschenhoek. Via WhatsApp worden de afspraken gemaakt. Als je mee wilt doen, neem contact op met secretariaat.regiorijnland@gmail.com.

Jeugdklimmen

Op zes zondagmiddagen gedurende het jaar zijn jonge klimmertjes (6-16 jaar) met een ouder welkom op een klimmiddag in een klimhal. We geven klimles en laten jullie klimmen onder supervisie. En een keer per jaar (meestal in juni) organiseren we dan een klimweekeinde in België met gezekerd beklimmen van de echte hoge rotsen en met kamperen, avondspelletjes, kampvuur en veel plezier. Voor meer informatie kijk hier.