Inschrijven, kosten en locatie

Terug

Inschrijven

Kijk in de agenda om te zien wanneer de cursussen plaatsvinden.

Om deel te nemen aan onze cursussen moet je lid zijn van de NKBV. Voor de cursussen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsing gebeurt in volgorde van aanmelding.

Om je aan te melden zoek je de cursus op in onze agenda. Vervolgens open je de activiteit en zie je een knop waarmee je je kunt aanmelden. Je kan ook extra informatie vragen over de cursussen door een mailtje te sturen naar de coördinator, Michiel Zaaijer, via cursus.regiorijnland@gmail.com.

Basiscursus Rotsklimmen 2021 – Deelnemersbijdrage € 150,-
Vervolgcursus Rotsklimmen 2021 – Deelnemersbijdrage € 100,-
cursus Bergreddingstechnieken 2021 – Deelnemersbijdrage € 25,-

Na je aanmelding informeren wij je of er nog plaats is. Als er plaats voor je is, dan dien je zo spoedig mogelijk de deelnemersbijdrage over te maken op rekening NL87 INGB 0003 4397 23 t.n.v. Penningmeester NKBV Regio Rijnland. Je inschrijving is pas definitief wanneer je deelnemersbijdrage is ontvangen door de penningmeester!

Als je deelneemt aan één van de twee rotsklimcursussen, dan mag je de klimweekenden in de 5 daaropvolgende maanden deelnemen zonder inschrijfkosten (dat is dus tot de start van de volgende rotsklimcursus). Let wel: vervoer, overnachting, eten en overige kosten zijn voor eigen rekening. Voorwaarde voor deelname aan een klimweekend is dat er voldoende plaats is. De klimweekenden kunnen ook worden geannuleerd, b.v. bij te weinig instructeurs of verwacht noodweer.

Er kunnen buitengewone omstandigheden optreden waardoor we deelname van sommige deelnemers moeten afzeggen (bijvoorbeeld er vallen onverwacht instructeurs/begeleiders uit). Als dit gebeurt, storten we je deelnemersbijdrage geheel terug. Natuurlijk doen we er alles aan om dit te voorkomen.

Als je je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus weer afmeldt krijg je je betaalde deelnemersbijdrage geheel terug.

Kosten

In de cursusprijs zijn de volgende zaken inbegrepen:
• deelname aan de cursusmomenten, onder begeleiding van onze instructeurs
• gebruik van touwen en setjes (plus voor de basiscursus eventueel gebruik van helm, gordels en karabiners)
• toegang tot de klimhal op de praktijkdag
• naslagwerk voor theorie (digitaal – deels beschikbaar via NKBV website).
Niet inbegrepen in de cursusprijs:
• reis- en verblijfkosten
• verzekering voor bergsportongevallen (verplicht)
• klimjaarkaart (verplicht voor basiscursus en vervolgcursus)
• WA verzekering (verplicht voor basiscursus en vervolgcursus)
• persoonlijke klimmaterialen (verplicht voor basiscursus en vervolgcursus)

Wil je graag vooraf meer weten over welke materialen je nodig hebt voor de basiscursus of vervolgcursus rotsklimmen, vraag dan naar de extra cursus informatie via cursus.regiorijnland@gmail.com.

Locatie

Alle theorieavonden vinden plaats op een locatie in de buurt van Leiden. De locatie wordt nader bekend gemaakt aan de deelnemers.

De praktijkdagen van rotsklimcursussen vinden plaats bij klimhal Monte Cervino, in Bergschenhoek. De praktijkdag van de cursus bergreddingstechnieken doen we in Park Matilo in Leiden.

De klimweekenden van de basiscursus en vervolgcursus rotsklimmen vinden plaats in de Ardennen. De locaties van de klimweekenden staan o.a. vermeld in de agenda.