Onze wandelactiviteiten

Wandelen met de Regio Rijnland: dag, weekend of week.

In de agenda vind je het komende wandelprogramma >>

De wandelingen van de Regio Rijnland volgen het principe: voor en door leden. Ze vinden plaats onder de vlag van de NKBV. Niet-leden zijn welkom! Aanmelding geschiedt altijd direct bij de organiserende wandelleider, zie de agenda en de tekst bij de betreffende wandeling. Carpoolen e.d. gaat in overleg met de organiserende wandelleider.

Dagwandelingen
Dagwandelingen kunnen in de buurt van de regio plaats vinden, maar ook wat verder weg. Startpunten zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. De wandelafstand varieert van 15 tot 35 kilometer. Soms zijn er op de langere wandelingen in- en uitstapmogelijkheden.

Weekenden
Deze zijn heel gevarieerd: er kunnen dagwandelingen vanuit een standplaats bij zijn, bijvoorbeeld vanuit de Tukhut in Sy in de Ardennen, maar ook een tweedaagse trektocht met volle bepakking en overnachting op een camping of bij de boer. Voor leden en niet-leden zijn deze weekenden gratis.

Langere wandelactiviteiten: lange weekenden en wandelweken.
Ook hier is er weer een scala aan mogelijkheden, van dagwandelingen vanuit een centraal gelegen camping met verhuurfaciliteiten tot bivaktrekkings midden in de winter in de Ardennen. Leden en niet-leden betalen voor een wandelweek 10 € administratiekosten. Dat bedrag graag storten op de rekening van de penningmeester : NL87 INGB 0003 4397 23 t.n.v. NKBV Regio Rijnland te Leiden.

Is er geen wandeling op de datum dat je wilt wandelen? Kijk dan ook eens bij de Sectie 50 Plus >> of bij de Zwerftochten >>.